Olovli chahohbili

Chahohbilining asosiy masalliqlaridan biri yovvoyi qirg'ovullar hisoblangan, ular Gruziya tog'larida yashashgan.Chahohbilining resepti ancha o'zgargan, ahir yovvoyi qirg'ovullar ajib narsalar bo'lib qolgan. Bizning resept tovuqli!
Чахохбили с огоньком
Время приготовления Tayyorlanish vaqti 30dan 60 daqiqagacha
Количество порций Porsiyalar soni 2 porsiya
Сложность приготовления Tayyorlanish murakkabligi Oson

Zarur bo'lgan masalliqlar

Piyoz
3 dona
Tovuq sonlari
800 грамм
Pomidorlar
3 dona
Hmeli-suneli
1 choy qoshig'i
Ajika
1 choy qoshig'i
Ko'kat
ta'bga qarab
Sarimsoq
3 pallacha
Tuz
ta'bga qarab
Qora tuyilgan murch
ta'bga qarab

Tayyorlanishi

1-bosqich

Piyozni yarim xalqacha qilib to'g'rab uni qizarguncha qovurib olamiz

2-bosqich

Tovuq son go'shtini chopib piyozga qo'shamiz

3-bosqich

Pomidorlani qaynoq suvda yuvib, terini olib tovaga qo'shamiz

4-bosqich

Hmeli-suneli va ajikani qo'shib, tuz va murchni ham qo'shamiz

5-bosqich

Yaxshilab aralashtiramiz, qopqoq bilan yopib va 10 daqiqaga damlab qo'yamiz

6-bosqich

To'g'ralgan sarimsoq va ko'kat sepamiz

7-bosqich

Ularni sousi bilan likobchalarga solib, a'lo kayfiyat bilan dasturxonga tortamiz!