Funchoza va mol go'shtli, sabzavotli salat

Овощной салат с фунчозой и говядиной
Время приготовления Tayyorlanish vaqti 30 daqiqadan kam
Количество порций Porsiyalar soni 4 porsiya
Сложность приготовления Tayyorlanish murakkabligi Oson

Zarur bo'lgan masalliqlar

Asosiy masalliqlar
Funchoza
100 gramm
Sabzi
1 dona
Bodiring (o'rtacha)
2 dona
Qizil bulg'ori
1 dona
Cho'chqa go'shti
300 gramm
Qayla
Soya sousi
5 osh qoshig'i
Sarimsoq
3 pallacha
O'simlik yog'i
1 osh qoshig'i
Sirka
1 osh qoshig'i
Qora tuyilgan murch
ta'bga qarab
Tuyilgan kashnich
ta'bga qarab
Tuz
ta'bga qarab

Tayyorlanishi

1-bosqich

Cho'chqa go'shtini kichkina kubik yoki bo'lakchalar qilib to'g'raysiz va tovaga solasiz, hamda tuz, murch qo'shasiz va tayyor bo'lguncha o'simlik yog'ida qovurib olasiz.

2-bosqich

Sabzavotlari archib yuvasiz. Sabzini koreyscha sabzi salati kabi qirg'ichdan chiqarasiz. Bulg'ori va bodiringni ham shu tarzda to'g'raysiz. Barcha sabzavotlarni aralashtirasiz.

3-bosqich

Ishlab chiqaruvchi tavsiyasi bo'yicha funchozani tayyorlab olasiz. Sabzavotlarga qo'shib aralashtirasiz.

4-bosqich

Qayla uchun barcha masalliqlarni bitta idishga solib aralashtirasiz va sarimsoqni ezib solasiz. Yaxshilab aralashtirib salatga qo'shasiz. Bir ikki soatga salatni dam olishga chetga olib qo'yasiz.