Rikotta va syomgali pitsa

Syomga va rikotta pishloqli yengil va tansiq pitsa! Agar tayyor xamirni ishlatsa, unda bu taomni juda tez pishirib oila a'zolari va mehmonlarni lol qoldirish mumkin!
Пицца с рикоттой и семгой
Время приготовления Tayyorlanish vaqti 30 daqiqadan ko'p
Количество порций Porsiyalar soni 6 porsiya
Сложность приготовления Tayyorlanish murakkabligi Oson

Zarur bo'lgan masalliqlar

Rikotta
150 gramm
Zaytun yog'i
4 osh qoshig'i
Rukkola
20 gramm
Tuyilgan yong'oq
1 osh qoshig'i
Pitsa uchun xamir
1 list
Limon
1/2 dona
Zaytun yog'i
1 osh qoshig'i
Tuz
ta'bga qarab
Qora tuyilgan murch
ta'bga qarab
Shalot-piyozi
2 dona

Tayyorlanishi

1-bosqich

Pitsa uchun xamirni ingichka qilib yoyib olamiz, zaytun yog'idan sepib chiqamiz va 200 daraja pechga 15 daqiqaga solamiz.

2-bosqich

Piyozni mayda to'g'rab, yog'da qovurib olib, yoyilgan pitsa listi bo'yicha joylashtirib chiqamiz.

3-bosqich

Piyoz ustiga rikotta pishlog'ini solib chiqamiz. Ustiga esa syomga va yomg'oq tahlab chiqamiz. Rukkola barglari bilan bezab chiqamiz.

4-bosqich

Qayla tayyorlaymiz - buning uchun, yog', limon sharbati, tuz va ko'k piyozni aralashtiramiz, murch qo'shamiz. Yoqimli ishtaha!