Kuskusli sharq salati

Mashhur zakuskaning yurti Livan va Suriya bo'ladi. Ozgina kashnich, yalpiz, pomidor va zaytun yog'i, limon sharbati va albatta kus-kus!
Восточный салат с кускусом
Время приготовления Tayyorlanish vaqti 30 daqiqadan kam
Количество порций Porsiyalar soni 4 porsiya
Сложность приготовления Tayyorlanish murakkabligi Oson

Zarur bo'lgan masalliqlar

Suv
450 millilitr
Zaytun yog'i
1 osh qoshig'i
Kuskus
220 gramm
To'g'ralgan petrushka
2 osh qoshig'i
Yalpiz
3 osh qoshig'i
Tozalangan pomidorlar
2 osh qoshig'i
Limon sharbati
2 osh qoshig'i
Zaytun yog'i
3 osh qoshig'i
Bodiring
1/2 dona
Piyoz
1/2 dona

Tayyorlanishi

1-bosqich

Suvni qaynatib, zaytun yog'ini qo'shib kuskusni solamiz. Qaynatib pishiramiz.

2-bosqich

Yumshagan kuskusga mayda to'g'ralgan petrushka, yalpiz va pomidorlarni qo'shamiz.

3-bosqich

Limon sharbati va yog' qo'shgandan so'ng, taom bir jismli bo'lib qoladi.

4-bosqich

Endi bodiring va qizil piyozni qo'shamiz. Asta tayyor taom bilan aralashtiramiz. Iliq yoki sovuq holda dasturxonga tortamiz. Garnir yoki salat sifatida iste'mol qilsa bo'ladi.